Online Agenda - Sluiten

Prijs ogen laseren

De voordelen van een refractieve laserbehandeling zijn groot (sporten, geen risico meer op ontstekingen door contactlenzen, geen kosten meer door brilaanpassing/contactlenzen…). Met de huidige technieken is het mogelijk uiterst nauwkeurige behandelingen uit te voeren met zeer goede resultaten. De refractieve afwijking van uw ogen wordt zo dicht mogelijk bij nul gebracht. De oogarts zal de verwachtingen met u bespreken tijdens de vooronderzoeken.

Tarieven

Advanced LASEK / PRK:
1.250 EUR / oog

Femto-LASIK:
1.650 EUR / oog

SMILE:
1.950 EUR / oog

Voorwaarden

 • Een eventuele bijbehandeling binnen de 24 maanden is inbegrepen.
 • De postoperatieve controles zijn inbegrepen de eerste 3 maanden na de behandeling.
 • Een eerste consultatie bij de oogarts en het vooronderzoek zijn niet inbegrepen in de prijs. De eerste consultatie bedraagt ongeveer 20 euro na terugbetaling door de mutualiteit. Het uitgebreide vooronderzoek bedraagt ongeveer 65 euro na terugbetaling door de mutualiteit.

Terugbetaling mutualiteit België

Terugbetaling ziekteverzekering

Partena Medicalia-verzekering: Een terugbetaling van 600 euro per oog.

Bepaalde privéverzekeringsmaatschappijen betalen 80% (of meer) van de kosten van de ingreep terug. Dit is enkel het geval voor patiënten met een specifieke poliklinische zorgverzekering en dus niet bij een klassieke hospitalisatieverzekering. Bij twijfel neemt u best contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Meer informatie

Ervaringen en reviews

Oogarts Knokke

Dr. Isabel Pinxten - Ooglaser Review

Dr. Isabel Pinxten - Ogen laseren

4.8 / 5 op basis van 48 ervaringen. • L. Vinckier LASIK

  Een kennis van mij liet enkele maanden geleden reeds haar ogen laseren bij Dokter Pinxten en had me haar aangeraden. Na 10 jaar brillen vond ik het ook welletjes. Ik kon erg snel op consultatie en de dokter voerde meteen alle nodige onderzoeken uit. De praktijk is enorm goed uitgerust met alle nieuwste toestellen en Dokter Pinxten heeft erg veel ervaring met ooglaser. De behandeling zelf verliep erg vlot en was pijnloos. Nadien ben ik nog 2x op controle geweest in Knokke, en mijn zicht is 10/10. Lenzen of bril heb ik niet meer nodig. Ik heb enkel spijt dat ik mij ogen niet vroeger liet laseren.

 • R. Matthys LASIK

  Ik was al jarenlang aan het twijfelen om mijn ogen te laten laseren en heb dankzij dokter Pinxten eindelijk de stap durven zetten! Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Mijn angst bleek ook volledig ongegrond. Dokter Pinxten legde mij voor en tijdens de behandeling heel duidelijk uit wat er ging gebeuren. De dag zelf heb ik eenmaal thuisgekomen wat geslapen en de volgende ochtend had ik al een scherp zicht! Buiten wat korrelig gevoel heb ik er geen last van gehad. Bedankt Dr. Pinxten!

 • T. Casier LASIK

  Professionele ontvangst, uitleg en behandeling zowel voor, tijdens als na de behandeling. Dokter Pinxten stelt je heel goed gerust en geeft je vertrouwen. De laserbehandeling zelf was pijnloos en duurde maar een tiental seconden per oog. Ook nadien had ik weinig last. Nog enkele weken oogdruppels moeten gebruiken en de eerste dagen geslapen met de beschermbril. Heel goed meegevallen!