Afspraak maken

U kunt eenvoudig online een afspraak maken voor een raadpleging bij Dr. Isabel Pinxten. De voorgestelde data voor niet urgente problemen zijn dezelfde als bij telefonische contactopname.

Afspraak consultatie Dr. Isabel Pinxten

Bij interesse in ooglaseren, kunt u een gratis en vrijblijvende quickscan laten uitvoeren. U kunt op dat moment echter niet terecht bij de dokter voor andere oftalmologische problemen. In de online agenda kunt u zowel boeken op gele als groene tijdssloten.

Afspraak gratis en vrijblijvende screening ooglaseren

Een afspraak annuleren

Kunt u niet aanwezig zijn op de afspraak? Vergeet dan niet tijdig te annuleren. Bij een late annulatie (minder dan 24 uur voordien) of indien u niet aanwezig bent op de afspraak, brengen we een kost van 25 EUR in rekening.

Annuleer een afspraak

Adres

Henry Van de Veldelaan 1
8300 Knokke

Voor een consultatie bij Dr. Pinxten in het ziekenhuis van Blankenberge dient u het algemene nummer van AZ Zeno te bellen.

Aanvraag dringende consultatie

Indien u een dringend probleem heeft en de eerstvolgende afspraak in de online agenda een te lange wachttijd heeft, kunt u het onderstaande formulier invullen. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.beschermd adres

Online Agenda - Sluiten