Ogen Laseren

Dr. Pinxten is dé specialist in ogen laseren en gebruikt de nieuwste technieken en ooglaser toestellen. Een refractieve ooglaser operatie (LASEK / PRK, Femto-LASIK en SMILE) kan patiënten met bijziendheid, verziendheid of astigmatisme en soms met presbyopie, in staat stellen goed te zien zonder bril of contactlenzen. Draag je een bril of contactlenzen en wil je hier graag van af? Dan is een ooglaserbehandeling misschien wel iets voor jou.

Dr. Isabel Pinxten

Dr. Pinxten specialiseert zich al jaren in ooglaserchirurgie. Tot 2019 was ze werkzaam in het Ooglaser Centrum van het Universitair Ziekenhuis Leuven. Nu is ze vennoot in de Laser Vision Clinic in Drongen (Gent), het grootste en modernste lasercentrum van België. Samen met haar team in het ooglasercentrum en de praktijk in Knokke biedt ze de nieuwste technieken aan in de beste omstandigheden.

Dr. Isabel Pinxten in operatiekwartier
Zeiss Visumax ooglaser toestel

De technologie

Het resultaat van een ooglaser behandeling is de combinatie van de expertise van het team en de kwaliteit van de technologie. Daarom investeerde de praktijk in Knokke in de nieuwste en best mogelijke apparatuur om uw ogen te onderzoeken en scans te nemen van het hoornvlies. Ook voor de ingreep beschikt Dr. Pinxten over de nieuwste generatie lasers. Voor de LASIK en SMILE is dit de Visumax van Zeiss Meditec en voor de LASIK en LASEK is dit de MEL 90 Eximerlaser. Beiden behoren tot de meest geavanceerde apparatuur die nu beschikbaar is, en dit van toonaangevende firma’s met jaren ervaring.

Vertrouwen

Dr. Pinxten is een arts met een ruime ervaring in verschillende toonaangevende ooglasercentra in België. Ze voert ook alle verschillende type ingrepen zelf uit: Zowel het laseren van de ogen met verschillende technologieën (LASEK, Femto-LASIK, SMILE), als de lens vervangende operaties. Hierdoor kan ze u deskundig, onafhankelijk en met vertrouwen advies geven over de best mogelijke oplossing om u van een bril te verlossen.


Meer informatie

Ervaringen en reviews

Oogarts Knokke

Dr. Isabel Pinxten - Ogen laseren

Dr. Isabel Pinxten - Ogen laseren

9.8 / 10 op basis van 187 ervaringen. • L. Vinckier Femto-LASIK

  Een kennis van mij liet enkele maanden geleden reeds haar ogen laseren bij Dokter Pinxten en had me haar aangeraden. Na 10 jaar brillen vond ik het ook welletjes. Ik kon erg snel op consultatie en de dokter voerde meteen alle nodige onderzoeken uit. De praktijk is enorm goed uitgerust met alle nieuwste toestellen en Dokter Pinxten heeft erg veel ervaring met ooglaser. De behandeling zelf verliep erg vlot en was pijnloos. Nadien ben ik nog 2x op controle geweest in Knokke, en mijn zicht is 10/10. Lenzen of bril heb ik niet meer nodig. Ik heb enkel spijt dat ik mij ogen niet vroeger liet laseren.

 • R. Matthys Femto-LASIK

  Ik was al jarenlang aan het twijfelen om mijn ogen te laten laseren en heb dankzij dokter Pinxten eindelijk de stap durven zetten! Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Mijn angst bleek ook volledig ongegrond. Dokter Pinxten legde mij voor en tijdens de behandeling heel duidelijk uit wat er ging gebeuren. De dag zelf heb ik eenmaal thuisgekomen wat geslapen en de volgende ochtend had ik al een scherp zicht! Buiten wat korrelig gevoel heb ik er geen last van gehad. Bedankt Dr. Pinxten!

 • T. Casier Femto-LASIK

  Professionele ontvangst, uitleg en behandeling zowel voor, tijdens als na de behandeling. Dokter Pinxten stelt je heel goed gerust en geeft je vertrouwen. De laserbehandeling zelf was pijnloos en duurde maar een tiental seconden per oog. Ook nadien had ik weinig last. Nog enkele weken oogdruppels moeten gebruiken en de eerste dagen geslapen met de beschermbril. Heel goed meegevallen!

  Online Agenda - Sluiten