Oogarts Blankenberge

Op zoek naar een oogarts in Blankenberge die vlot bereikbaar is en geen wachttijd heeft? Onze praktijk is erg vlot bereikbaar vanuit Blankenberge en je kunt er snel terecht. We hebben bovendien gratis en voldoende parking beschikbaar voor de deur. Ook met de kusttram zijn we snel bereikbaar, vermits de oogartspraktijk naast het station van Knokke is gelegen.

Gevel Oogarts Blankenberge

AZ Zeno Blankenberge

Op maandag houdt Dr. Pinxten raadpleging in het ziekenhuis van AZ Zeno in Blankenberge. De prijs voor een afspraak is dezelfde als in de praktijk in Knokke. Indien u niet naar de privépraktijk in Knokke wenst te komen en in het ziekenhuis een raadpleging wenst, dient u zelf contact op te nemen met het ziekenhuis.

Korte wachttijd

We doen er alles aan om de wachttijd zoveel mogelijk te beperken. Over het algemeen kun je, afhankelijk van de medische urgentie, de dag zelf of 's anderdaags reeds bij ons terecht voor een spoedgeval. Voor gewone afspraken varieert de wachttijd doorgaans van enkele dagen tot 1 à 2 weken. Bovendien zorgen we er voor dat u niet te lang hoeft te wachten in de wachtzaal. Voor 95% van onze patiënten duurt een bezoek aan de oogarts maximaal een half uur.

Luchtfoto omgeving Blankenberge

Vlot en gratis parkeren

De praktijk is gelegen in de nieuwe Duinenwater ontwikkeling naast het staion van Knokke. Het is er, ook in het zomerseizoen, niet zo druk als wat verder in Knokke. De straat voor de praktijk, maar ook de straten er rond zijn een groene parkeerzone. Dit wil zeggen dat parkeren gratis is op schooldagen. Op 100 meter afstand aan de Albert Hein is er ook een grote publieke parking waar je altijd gratis 2 uur kunt parkeren met je parkeerschijf.

Bereikbaarheid met de auto vanuit Blankenberge

Via de kustbaan zijn we erg vlot bereikbaar vanuit Blankenberge, Wenduine, De Haan of Oostende. De oogartspraktijk is gelegen in een rustige nieuwe wijk (Duinenwater) naast het station van Knokke. Je hoeft dus niet het drukke centrum in te rijden of te zoeken naar een parkeerplaats.

Wegbeschrijving oogarts Blankenberge

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer vanuit Blankenberge

Met de tram ben je op 25 minuten tijd vanuit Blankenberge in Knokke. De praktijk ligt op 200 meter afstand van eindstation Knokke. Bij het verlaten van het tramstation ga je richting het treinstation en vervolgens neem je de eerste straat rechts (thv AS Adventure). Aan het pleintje (net na de apotheek) ga je naar links. Aan de overkant zie je dan al de wit-blauwe raamdecoratie van onze praktijk.

Over ons

Team Oogarts Blankenberge

Dokter Isabel Pinxten is gespecialiseerd in oogchirurgie, cataract en ooglaseren. Op de raadpleging zijn alle patiënten welkom, voor zowel algemene oftalmologische problemen, screenings, jaarlijkse controle, brilaanpassingen, glaucoomproblemen, drukmetingen, chauffeursonderzoek, etc. De praktijk is hypermodern uitgerust met alle nieuwste apparatuur: OCT (Topcon Maestro), Gezichtsveld (Haag-Streit Octopus 900), YAG-Laser (Zeiss), Optische Biometer (IOLMaster 700), Cornea Topograaf (Pentacam),...

Afspraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken via ons online agendasysteem:

Maak online een afspraak

Online Agenda - Sluiten