Oogarts Maldegem

Op zoek naar een oogarts in Maldegem die vlot bereikbaar is en geen wachttijd heeft? Onze praktijk is erg vlot bereikbaar vanuit Maldegem en je kunt er snel terecht. We hebben bovendien gratis en voldoende parking beschikbaar voor de deur.

Gevel oogarts Maldegem

Korte wachttijd

We doen er alles aan om de wachttijd zoveel mogelijk te beperken. Over het algemeen kun je, afhankelijk van de medische urgentie, de dag zelf of 's anderdaags reeds bij ons terecht voor een spoedgeval. Voor gewone afspraken varieert de wachttijd doorgaans van enkele dagen tot 1 à 2 weken. Bovendien zorgen we er voor dat u niet te lang hoeft te wachten in de wachtzaal. Voor 95% van onze patiënten duurt een bezoek aan de oogarts maximaal een half uur.

Luchtfoto omgeving Maldegem

Vlot en gratis parkeren

De praktijk is gelegen in de nieuwe Duinenwater ontwikkeling naast het staion van Knokke. Het is er, ook in het zomerseizoen, niet zo druk als wat verder in Knokke. De straat voor de praktijk, maar ook de straten er rond zijn een groene parkeerzone. Dit wil zeggen dat parkeren gratis is op schooldagen. Op 100 meter afstand aan de Albert Hein is er ook een grote publieke parking waar je altijd gratis 2 uur kunt parkeren met je parkeerschijf.

Bereikbaarheid met de auto vanuit Maldegem

Via de N49 zijn we erg vlot bereikbaar vanuit Maldegem en Eeklo. Met de auto ben je op amper 12 minuten vanuit Maldegem in onze praktijk. De oogartspraktijk is gelegen in een rustige nieuwe wijk (Duinenwater) naast het station van Knokke. Je hoeft dus niet het drukke centrum in te rijden of te zoeken naar een parkeerplaats.

Kaart wegbeschrijving oogarts Maldegem naar Knokke

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer vanuit Maldegem

Met de bus ben je via lijn 45 op minder dan een uur van Maldegem in Knokke. De praktijk ligt op 200 meter afstand van de halte van het staion in Knokke. Bij het verlaten van de bushalte wandel je richting AS Adventure en sla je de straat in. Aan het pleintje (net na de apotheek) ga je naar links. Aan de overkant zie je dan al de wit-blauwe raamdecoratie van onze praktijk.

Over ons

Team Oogarts Maldegem

Dokter Isabel Pinxten is gespecialiseerd in oogchirurgie, cataract en ooglaseren. Op de raadpleging zijn alle patiënten welkom, voor zowel algemene oftalmologische problemen, screenings, jaarlijkse controle, brilaanpassingen, glaucoomproblemen, drukmetingen, chauffeursonderzoek, etc. De praktijk is hypermodern uitgerust met alle nieuwste apparatuur: OCT (Topcon Maestro), Gezichtsveld (Haag-Streit Octopus 900), YAG-Laser (Zeiss), Optische Biometer (IOLMaster 700), Cornea Topograaf (Pentacam),...

Afspraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken via ons online agendasysteem:

Maak online een afspraak

Online Agenda - Sluiten