Oogarts Brugge

Op zoek naar een oogarts in Brugge die vlot bereikbaar is en geen wachttijd heeft? Onze praktijk is erg vlot bereikbaar uit de diverse regio's van Brugge en je kunt er snel terecht. Mede dankzij de nieuwe A11-verbinding zijn alle regio's van Brugge op slechts 15 minuten rijden. We hebben bovendien gratis en voldoende parking beschikbaar voor de deur. Ook met de trein of bus zijn we snel bereikbaar, vermits de oogartspraktijk naast het station van Knokke is gelegen.

Gevel oogarts Brugge

Korte wachttijd

We doen er alles aan om de wachttijd zoveel mogelijk te beperken. Over het algemeen kun je, afhankelijk van de medische urgentie, de dag zelf of 's anderdaags reeds bij ons terecht voor een spoedgeval. Voor gewone afspraken varieert de wachttijd doorgaans van enkele dagen tot 1 à 2 weken. Bovendien zorgen we er voor dat u niet te lang hoeft te wachten in de wachtzaal. Voor 95% van onze patiënten duurt een bezoek aan de oogarts maximaal een half uur.

Luchtfoto omgeving Brugge

Vlot en gratis parkeren

De praktijk is gelegen in de nieuwe Duinenwater ontwikkeling bij het binnenkomen van Knokke. Het is er, ook in het zomerseizoen, niet zo druk als wat verder in Knokke. De straat voor de praktijk, maar ook de straten er rond zijn een groene parkeerzone. Dit wil zeggen dat parkeren gratis is op schooldagen. Op 100 meter afstand aan de Albert Hein is er ook een grote publieke parking waar je altijd gratis 2 uur kunt parkeren met je parkeerschijf.

Bereikbaarheid met de auto vanuit Brugge

Dankzij de nieuwe A11-verbinding is Knokke veel beter bereikbaar geworden. Vanuit Beernem, Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Andries, Jabbeke en Torhout ben je via de nieuwe autosnelweg op 15 minuten tijd aan de oogartspraktijk. Ook vanuit Sint-Kruis, Damme, Maldegem en Eeklo zijn we erg vlot bereikbaar. De oogartspraktijk is gelegen in een rustige nieuwe wijk (Duinenwater) bij het inrijden van Knokke. Je hoeft dus niet het drukke centrum in te rijden of te zoeken naar een parkeerplaats.

Wegbeschrijving oogarts Brugge naar Knokke

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer vanuit Brugge

Met de trein ben je op 20 minuten tijd vanuit Brugge in Knokke. De praktijk ligt op 200 meter afstand van eindstation Knokke. Bij het verlaten van het station ga je naar rechts en neem je de eerste straat rechts (thv AS Adventure). Aan het pleintje (net na de apotheek) ga je naar links. Aan de overkant zie je dan al de wit-blauwe raamdecoratie van onze praktijk.

Over ons

Team Oogarts Brugge

Dokter Isabel Pinxten is gespecialiseerd in oogchirurgie, cataract en ooglaseren. Op de raadpleging zijn alle patiënten welkom, voor zowel algemene oftalmologische problemen, screenings, jaarlijkse controle, brilaanpassingen, glaucoomproblemen, drukmetingen, chauffeursonderzoek, etc. De praktijk is hypermodern uitgerust met alle nieuwste apparatuur: OCT (Topcon Maestro), Gezichtsveld (Haag-Streit Octopus 900), YAG-Laser (Zeiss), Optische Biometer (IOLMaster 700), Cornea Topograaf (Pentacam),...

Afspraak maken?

U kunt eenvoudig een afspraak maken via ons online agendasysteem:

Maak online een afspraak

Online Agenda - Sluiten