Multifocale Implantlenzen

Sommige patiënten komen niet in aanmerking voor een laseringreep ter correctie van hun refractieafwijking (myopie, hypermetropie, astigmatisme, presbyopie). Soms kan een inplantlens in deze gevallen een oplossing bieden. In de plaats van voor het oog (zoals bij een bril of een contactlens) wordt de corrigerende lens in het oog geplaatst.

Dr. Isabel Pinxten

Dr. Pinxten specialiseert zich al jaren in ooglaserchirurgie en refractieve chirurgie. Tot 2019 was ze werkzaam in het Ooglaser Centrum van het Universitair Ziekenhuis Leuven. Nu is ze vennoot in de Laser Vision Clinic in Drongen (Gent), het grootste en modernste lasercentrum van België. Samen met haar team in het ooglasercentrum en de praktijk in Knokke biedt ze de nieuwste chirurgische technieken aan in de beste omstandigheden.

Prijzen

  • Refractive lens Exchange met monofocaal inplant (enkel ver): 2.000 euro per oog
  • Refractive lens Exchange met extended depth of focus inplant (ver en tussenafstand) 2.200 euro per oog
  • Refractive lens Exchange met multifocaal inplant (ver, tussenafstand en nabij) 2.500 euro per oog

Vertrouwen

Dr. Pinxten is een arts met een ruime ervaring in verschillende toonaangevende medische centra in België. Ze voert ook alle verschillende type ingrepen zelf uit: Zowel het laseren van de ogen met verschillende technologieën (LASEK, Femto-LASIK, SMILE), als de lens vervangende operaties. Hierdoor kan ze u deskundig, onafhankelijk en met vertrouwen advies geven over de best mogelijke oplossing om u van een bril te verlossen.

Ervaringen en reviews

Oogarts Knokke

Dr. Isabel Pinxten - Implantlenzen

Dr. Isabel Pinxten - Implantlenzen

10 / 10 op basis van 14 ervaringen.Online Agenda - Sluiten